Διαχείριση Ιατρείου: MyData Προμηθευτές Στατιστικά cross platform

Medical.iD

Τι είναι το Medical.iD?

Το medical.iD είναι μια cloud εφαρμογή για πλήρη διαχείριση ιατρείου σε web περιβάλλον το οποίο δουλεύει σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή σε υπολογιστές, tablet και κινητά.

Βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής η ψηφιοποίηση του φακέλου ασθενή, η έκδοση του παραστατικού, η επικοινωνία με την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, η παρουσίαση όλων των αριθμητικών δεδομένων σε κατανοητά γραφήματα. Η καταχώρηση δαπανών ανά κατηγορία ολοκληρώνει την εικόνα και βοηθάει στην καλύτερη επικοινωνία με τον λογιστή.

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Η 30 ετών εμπειρία μας στον χώρο της ιατρικής και στη διαχείριση ιατρείων, μας δίνει τα απαραίτητα insights για το τι χρειάζεται ένα λογισμικό για να είναι χρήσιμο για τον γιατρό και την κλινική. Το motto μας λιγότερος χρόνος στην οθόνη, περισσότερος χρόνος με τον ασθενή.

All in One Solutions

0 %
Desktop
0 %
Tablet
0 %
Mobile

Οδηγός τα δεδομένα

Τα CRM(customer relationships management) analytics αποτελούν μορφή διαδικτυακής και αναλυτικής επεξεργασίας (OLAP). Η μετατροπή των δεδομένων που συλλέγονται για τους πελάτες σε χρήσιμες πληροφορίες οδηγούν σε καλύτερες και στοχευμένες αποφάσεις. Η κατηγοριοποίηση των δαπανών σε συνδυασμό με την τιμολόγηση ανά κατηγορία και την παρακολούθηση της δαπάνης ανά κατηγορία είναι το όχημα για μεγέθυνση της δραστηριότητας και για την διαμόρφωση στρατηγικής.

Το medical.Id έχει υλοποιηθεί σύμφωνα με τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα. Είναι διασυνδεμένο με τον mydata.api της ΑΑΔΕ  για αποστολή των παραστατικών εσόδων σε πραγματικό χρόνο.

Κόστος

Το κόστος χρήσης ξεκινάει από 15 ευρώ το μήνα με τη δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.

Training

Δυνατότητα εκπαίδευσης μέσω διαδικτύου ή στο χώρο σας για μεγιστοποίηση της χρησιμότητας των εργαλείων.

Updates - Communication

Το περιεχόμενο και τα εργαλεία ανανεώνονται συνεχώς. Ο χρήστης μπορεί να κάνει συστάσεις για νέες εφαρμογές και modules για τη βελτιστοποίηση της χρησιμότητας. Γνώμονας σχεδιασμού η απλότητα στην χρήση και οι αυτοματισμοί.

Plug and play

Κάντε register δημιουργήστε μια εταιρεία και επιλέξτε ένα πακέτο συνδρομής και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείται. Μπορείτε να κάνετε Cancel οποιαδήποτε στιγμή με επιστροφή των χρημάτων για την υπολοιπόμενη χρήση.

Έλεγχος της ροής και των διαδικασιών

Η διαχείριση ροής εργασίας επιτρέπει την αξιολόγηση του πώς η εργασία ρέει μέσω μιας συγκεκριμένης επιχειρηματικής διαδικασίας, μεταβαίνοντας από άτομο σε άτομο. Η ευρύτερη ματιά στα βήματα ξεκινώντας από ένα τηλέφωνο μέχρι την ολοκλήρωση μιας ιατρικής πράξης και η σχετική ποσοτικοποίηση συνεισφέρει στις αποτελεσματικές παρεμβάσεις και στην συνολική βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών.

Χρήστες

Δικαιώματα χρήστη και ταυτότητες, μέτρα προστασίας υποδομής και προστασίας δεδομένων για μια ομαλή και προγραμματισμένη στρατηγική.

Ανταπόκριση

Αυτοματοποιημένη απόκριση περιστατικών και συνεχές moderation. Δημιουργία αντίγραφων ασφαλείας κάθε 5 λεπτά.

aws

Υλοποίηση στο ασφαλές περιβάλλον των amazon cloud services. SSL πρωτόκολλα επικοινωνίας. No caching, firewall και two step verification για είσοδο και αυτόματο logout σε περίπτωση αδράνειας.

    Smart data driven

    medical practice